Dacă nu puteți ajuta cu bani, va rugam sa distribuiti: Vlăduţ are nevoie urgentă de ajutor. La doar 6 ani, a fost diagnosticat cu neuroblastom

8
246275

Potrivit Digi24, Vlăduț Cîrciu, fiul jurnaliştilor Sorin şi Elisabeta Cîrciu, a fost diagnosticat de curând cu o boală cruntă: neuroblastom pe suprarenale și alte două tumori pe plămâni. Pentru o șansă la viață, Vlăduț trebuie să se opereze și să primească tratament în Israel, la spitalul Shelba Medical Center, cel mai mare centru medical din această țară. Pentru operație și tratament, familia copilului are nevoie de 500.000 de dolari.

Până în prezent, părinții au reușit să strângă garanţia în valoare de 120.000 de dolari, cerută de spital, iar în următoarele zile Vlăduț va pleca la clinica din Israel, pentru investigații. Dată fiind gravitatea bolii, este necesară internarea sa de urgenţă în Israel, iar părinţii nu pot acoperi singuri costurile spitalizării. Puteţi ajuta donând o sumă de bani în conturile de mai jos. De asemenea, se pot face donații și prin  SMS la 8828 cu textul VLADUT, pentru o donație de 2 Euro. Sms valabil doar de pe cartele telefonice cu număr din România!

Conturile sunt deschise pe numele mamei:

Codul IBAN pentru contul curent deschis in EUR la UniCredit Bank esteRO29BACX0000003158410005

Codul IBAN pentru contul curent deschis in RON la UniCredit Bank esteRO56BACX0000003158410004

SWIFT code: BACXROBU

Mai multe detalii găsiți AICI

8 COMENTARII

    • O iei cam raznã „tovarãse”! Cum sã se termine ductaturã dacã si dupã 1989 tot voi comunisti conduceti România! „Politicieni” de azi sunt fii si fiicele voastre de fosti paraziti din esalonul doi al partidului în frunte cu Tiganul Iliescu si alti derbedei de securisti, militieni, activisti, utecisti si alti „tovarãsi” chiaburi bolsevici din cartierul de lux al Primãveri din Bucuresti!

  1. Toată lumea apelează la sensibilizare,dar nimeni nu ia nici o măsură împotriva alimentației copiilor.Tumora nu apare așa…tam-nesam ci este rezultatul unei alimentații defectuoase,cu chimicale introduse în alimentația bebelusilor – totul supranumit BIO – dar pline de pesticide,chimicale,arome,E-uri,etc.
    Privind din partea spirituală,un trup cu un suflet viu,nu se poate îmbolnăvi.Cei ce trăiesc pe Pământ doar ptr plăcere,avere, confort, destrăbălare, etc.,au deja o legătură strânsă cu diavolul și au sufletul pe moarte!

    • Vă contrazic doamna dragă! Tumorile pot apăra ca și malformații ale ADN-ului. Lasa-ți idioțenia de parte spirituală și haideți să trăim în prezent și să ajutăm ștința să se dezvolte încât să nu mai apară probleme la așa pui mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...