Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

1
415
Loading...

Impostorul Alexandru Cumpănașu a recunoscut, cu jumătate de gură, că luni seara, la RTV, n-a făcut niciun preinfarct, ci au fost doar „suspiciuni de preinfarct”.

Într-un lung video-monolog pe Facebook, „căpușa” Cumpănașu s-a dat de gol: cel care l-a dus la spital a fost garda sa de corp de la Jandarmerie, care a sunat și la 112! Cumpănașu etalează o gândire bolnavă, paranoică, bântuită de complexe și frustrări. Îi jignește constant, cu vorbe de mahala, îi drăcuiește chiar, pe ziariștii care dezvăluie mega-hoțiile sale pe bani publici, în combinații penale cu PSD.

Autodenunțul lui Cumpănașu
„Acest om, care-mi asigură protecție, a sunat la 112”

„Mă aflam la emisiune la Ciutacu, la România TV, și dintr-odată mi-a amorțit palma stângă. Am început să-mi masez mâna stângă cu mâna dreaptă. Am văzut că începe să urce pe mână această amorțeală și durere, s-a dus până aici, la umăr, după care a început să coboare spre piept.”

Loading...

„Am anunțat că plec din emisiune, pentru că nu mă simt bine. Am plecat de la România TV cu gândul de a ajunge acasă. Una dintre persoanele care mă însoțeau a decis că nu este în regulă. Eu am spus că nu vreau să merg la spital, iar persoana respectivă… eu cred că a fost și sufletește acest gest, este pentru mine omul la care deja țin foarte mult… Dar a făcut-o și pentru că este în fișa postului. Protecția nu înseamnă doar că îl aperi de un infractor, să nu dea cu sticla în cap. Trebuie să-ți faci datoria, dacă simți că există o problemă acolo și știi că omul are niște simptome, ai o problemă dacă nu-ți faci datoria și nu iei măsuri. Așa că, în ciuda vehemenței mele de a nu merge la spital, pentru că doar voiam să ajung acasă, acest om a sunat la 112, a anunțat dispecera cu privire la incident, a descris simptomele și am fost îndrumați către Spitalul Floreasca.”

„Acest domn a trecut peste cuvântul meu, și îi mulțumesc pentru asta, pentru că după ce am ajuns la spital mi-am dat seama că lucrurile nu sunt de luat în glumă. Durerea și amorțeala persistau. Am stat la urgență până pe la ora două, trei noaptea, nu mai știu exact.”
„Acest preinfarct… suspiciuni de preinfarct, hai să spunem corect…”
„După ce mi-au făcut niște analize, EKG-ul, cele care se fac tipic în astfel de situații, am fost rugat să rămân pentru a repeta acele analize și să fiu sub observație timp de trei zile. Nu am stat mai mult pentru că primele analize, EKG-ul, au ieșit în regulă.”

„Doamna doctor mi-a pus în vedere că sunt niște riscuri, mi le asum. Pentru că nu sunt concludente primele rezultate ale EKG-ului, trebuiau repetate și alte analize… mă rog, eu mi-am făcut mai multe analize în acea seară acolo, am tot fost plimbat, dar la un moment dat am decis să plec. Am semnat o fișă de externare, deci mi-am asumat toate riscurile.”

„Am văzut tot felul de ciudați, care au venit cu tot felul de variante… Apelul la 112 a rămas, al celui care a sunat împotriva voinței mele, și poate fi oricând consultat, pentru unii care au avut tupeul să spună niște nesimțiri…”
„Asta e partea care ține de acest preinfarct… suspiciuni de preinfarct, hai să spunem corect…”
„În acest moment sunt absolut în regulă, mă simt OK.”

Iohannis n-a vrut să slăbească
„Am slăbit 15 kilograme în 7 săptămâni – asta e «dieta Dincă».”

„Pentru unii dintre candidați, pentru domnul Iohannis, care au stat frumos în concedii… n-au avut de ce să slăbească, să se schimbe atât de mult cât m-am schimbat eu…”

„Acum sunt sub supraveghere, o să trebuiască să mai fac niște analize din când în când… Dar în acest moment România nu are nevoie decât de un om care să radă sistemul mafiot din țara asta. Nu trebuie să fim nici slabi și nici să avem sentimente de milă.”
„Asta înseamnă să te iubească poporul!”
„Presa a spus că am probleme de sănătate. Nu trebuie exagerate unele lucruri. Aceste probleme au existat, au trecut, suntem OK.”

„Am o armată de voluntari, de oameni care și-au luat concedii. Dvs, vă dați seama? Români care și-au luat concedii ca să strângă semnături… din afara țării, din țară, din diaspora, de peste tot, din străinătate… Asta înseamnă cu adevărat să te iubească poporul! Nu că stai undeva cocoțat la Cotroceni, cocoțat la Victoria, cocoțat pe ceva.”

Procurorii și unii candidați s-ar fi bucurat să crape Cumpănașu! :)))

„Oricât s-ar fi bucurat unii, alaltăieri seară, că o să crăp… a fost o nebunie, o disperare… Atât de fericiți erau unii candidați, că nu pot să vă descriu. Mai avem și noi informații… Mă, n-am crăpat! Spre disperarea voastră și a procurorilor ăstora. Așa că mergem până la capăt. Mor cu voi de gât!”

„Toți se bat cu mine! Toți ceilalți candidați. Adică: oamenii de presă ai tuturor au grijă să tăbare: de la profesorul de matematică din liceu până la familie. Chiar așa de disperați sunteți? Oamenii ăștia își dau seama că mai avem puțin și câștigăm alegerile? Sau care-i treaba?”

Sursa : ziaristii.com

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Eu unul zic ca sa lăsați nesimțirea și articolele scrise doar pentru a face bani! Nesimțiților!Omul asta hoț sau nu a venit in atenția publică în urma unei tragedii! Ca sa descopere ce s-a întâmplat cu fata nu va interesează! E important doar ca nu a făcut infarct!sa va fie rușine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...