Cum enervezi cel mai repede un pesedist? Îi aduci aminte de Dragnea și de pușcărie!

0
372
Loading...

Un participant la ședința PSD Mehedinți a avut, joi, o reacție jignitoare la adresa unui protestatar, care i-a spus că și el va ajunge la închisoare, la fel ca Liviu Dragnea.

Potrivit unei înregistrări audio publicate de digifm.ro, incidentul a avut loc înaintea începerii Conferinţei Judeţene a Organizaţiei PSD Mehedinţi, unde a participat premierul Viorica Dăncilă, ministrul Petre Daea și vicepremierul Mihai Fifor. Discuția dintre un protestatar și un participant la ședința PSD Mehedinți:

Protestatar: „Demisia, bă! Voi sunteți o organizație mafiotă ce reprezintă un pericol pentru democrație și statul de drept! Huo! O să ajungi lângă Dragnea și tu, mă!”

Pesedist rezent la conferința: ”Du-te, bă, m****le, de aici! Că îți trag acum un picior în cap de mori!”

Loading...

Inițial, Digi FM a anunțat că vocea care îl insultă pe protestatar îi aparține ministrului Petre Daea, însă ulterior a publicat o erată: ”În urma verificărilor, se confirmă că vocea a fost înregistrată înaintea începerii Conferinţei Judeţene a Organizaţiei PSD Mehedinţi, dar nu îi aparține ministrului Petre Daea, așa cum a fost precizat inițial. Este vorba despre un alt participant la ședința PSD, care îl jignește pe protestatar.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...