Cum a reacţionat Poliţia din SUA când un copil flămând a sunat la 911. „Au cumpărat o pizza uriaşă şi i-au livrat-o personal“

1
1447
Loading...

Un echipaj de poliţie din SUA care patrula pe străzile din Sanford, un oraş din Florida, a fost direcţionat spre o adresă de unde un copil sunase la numărul de urgenţe. Ajunşi la faţa locului, agenţii s-au confruntat cu o situaţie neobișnuită, informează ziarul Adevărul.

Într-una dintre patrulările de zi prin oraşul Sanford, un echipaj de poliţie a fost anunţat că a fost primit de la un copil un apel la 911 (n.r. – numărul de urgenţă din SUA).

În timp ce se îndreptau spre adresa respectivă, poliţiştii au fost anunţaţi de dispecerat că micul apelant a sunat pentru că-i este foame şi ar vrea să comande o pizza. La faţa locului, poliţiştii au dat peste un băieţel şi peste sora lui mai mare, care le-a spus că fratele ei a apucat să dea telefonul fără permisiunea ei.

În loc să se supere şi să se enerveze şi să amendeze familia copiilor, poliţiştii s-au folosit de ocazie pentru a da o lecţie despre cum şi când trebuie să foloseşti serviciul 911. După ce au fost învăţaţi ce au de făcut şi în ce condiţii pot apela la 911, copiii au fost răsplătiţi cu o pizza mare cumpărată de poliţişti.

Loading...

Departamentul de Poliţia din Sanford a postat întâmplarea pe pagina sa de Facebook, punând cuvinte-cheie care îmbină hazul cu informaţii utile.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Oameni adevarati politistii acestia . RESPECT !!!! La noi, imbecilii de militieni ar fi amendat familia miciutului pt ca a sunat la numarul de urgente. Si in plus, uitati-va la ei cum arata, au si alura de politisti, sint cit 2 de-ai nostri , nu niste scheleti ambulanti ca „militienii” nostri. Daca esti infractor si-ti iese un asemenea politist in fata , nu prea mai ai chef sa faci pe smecherul , ca o iei pe circa imediat , ei fiind aparati de lege !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...