Cuc recunoaste cu tupeu incalcarea legii: „Am cerut lista cu parlamentarii care zboara la Bucuresti”

0
771

Ministrul demis al Trransporturilor, Razvan Cuc, a recunoscut senin, vineri, intr-o conferinta de presa, ca s-a intalnit miercuri seara cu Madalina Mezei si ca i-a cerut o lista cu parlamentarii care vin la Bucuresti sa voteze motiunnea de cenzura. Solicitarea lui Cuc a fost ilegala, el incalcand astfel legea datelor cu caracter personal.

„Am intrebat-o ce parlamentari vin, ca sa stiu ca totul e in regula”, a recunoscut ministrul Cuc.„Dansa m-a contactat, mi-a spus ca trebuie sa-mi comunice ceva important. M-am intalnit pe la 21:30. A venit insotita de fratele ei. Mi-e spus ca ar fi contactat-o cineva de la SRI care i-ar fi spus de niste aeronava ca vor fi retinute la sol”, a declarat ministrul.

Loading...

„Eu nu am contactat pe nimeni de la SRI. I-am spus ca nu stiu si nu ma intereseaza. Eu, la randul meu, am un contact institutional cu SRI si daca exista o asemenea informatie, sunt convins ca in primul rand m-ar fi instiintat pe mine. I-am cerut doamnei Mezei sa-mi prezinte si mie numele persoanei de la SRI care a sunat-o sa-i spuna de aceste curse. Atata tot. Si dansa nu mi-a raspuns la niciun mesaj”, a declarat Razvan Cuc.

Cuc a negat vehement insa ca a solicitat ca avioanele sa fie retinute la sol. „Ca sa tii un avion la sol trebuie sa aiba niste probleme tehnice. Cui sa cer, sa ma duc eu la piloti, sa scot o piulita, un senzor?”, a declarat Cuc, batjocoritor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...