Consilier independent din Aiud: eu nu accept ca părinții să își îmbrace copiii cu astfel de înscrisuri!

0
558
Loading...

Consilierul local independent Ionela Danciu din Aiud a criticat vehement comportamentul părinților veniți din Anglia, pentru modul cum au ales aceștia sa își arate indignarea față de conducere. Iată ce a scris pe facebook:

„Toți avem plecați, toți aveti dragi în tara. Nu toți luam muia, nu toți pupam moaște, nu toți pupam cururi, nu toți suntem mierosi, nu toți suntem lasi. Eu ies în strada, arat cu acte nereguli, îmi educ fetele, fac sacrificii, aduc tarii un suflu de ambiție. Asta fac eu. Sunt școlită, am experiență și nu permit nimănui sa mă desconsidere doar pentru ca am ales sa lupt din interiorul tarii, nu de „dincolo”. Eu nu accept ca părinții sa-si îmbrace copiii cu tricouri cu muie pe ele, indiferent cât de mult urăsc un partid, persoanele posibil corupte sau ce/ pe cine vreti voi. Nu e moral. Nu e omenește sa crești așa un copil. De as avea o putere v-as ruga pe fiecare dintre cei plecați din tara, lasati străinătatea și haideti acasă! Și eu sufăr și eu trăiesc greu. Dar când ne punem în strada 5.000.000 de oameni, blocam tara! Dacă stai doua zile la miting și pleci , ca pierzi miile de euro, mă cam lasă rece! Ati ales salariile strainatatii, sunteti „diaspora”. Va spun un amanunt, eu nu am ales sa fiu „diaspora” in tara mea, dar sunt și doare mai tare ca mă umilesc niște corupți. Nu veniți în tara ca, ce sa munciti? Nici eu nu muncesc tocmai pentru ca nu ma fac partasa la coruptie! Dar lupt romaneste, asumat ! Asa vor gastile corupte impotriva carora lupt din tara. Ca stați la cozi sa votați, foarte bine, votați. Tura trecuta ne-ati lăsat cu un președinte obedient si cu niște politruci de rahat care fac alianțe cu, ce sa vezi, „muia” nedorita. O sa votați și tura asta si va duceti la miile de euro si noi tot aici ramanem, cu aceiasi corupti. Hotarati-va, vreti mii de euro si va convine un trai mai bun cu sufletul țăndari sau va faceti bagajele si reveniti #acasa? Haideti toți acasă, facem o revoluție adevărată și restartam România. Nu mai plecați, deloc! Nu mai acceptați mila străinilor, deloc! Pana nu veți face asta, muia de pe tricourile copiilor reprezintă doar o mizerie și, strict pentru cei care ați făcut asta, știți ceva? Rămâneți „dincolo”. Dincolo de a fi roman! Pe cei cu bun simt va aștept #acasa, de tot.”

Consilierul local independent din Aiud Ionela Danciu, cunoscută ca mama tripletelor care a schimbat legislaţia privind indemnizaţia copilului, s-a înscris recent în partidul lui Victor Ponta, Pro România.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...