Clotilde Armand, sătulă de inepțiile lui Bacalbașa

0
456

Liderul USR Sector 1, Clotilde Armand, a reacționat tranșant la ultimele elucubrații ale lui Nicolae Bacalbașa și readuce la cunoștință opiniei publice ceea ce scria Nicolae Bacalbașa pentru Securitate în anul 1986 și anume faptul că turna unul din doctori pentru că își permitea să ironizeze anumite aspecte ce țineau de regimul comunist.

Iată ce scria pentru Securitate deputatul PSD Nicolae Bacalbașa în data de 13 mai 1986: «Nu îmi pot reproşa nimic din comportamentul meu, acesta încadrându-se în cel de cetăţean român şi membru PCR (…) Personal nu am emis niciodată consideraţii critice la adresa sistemului nostru social (…) am fost tratat cu consideraţie şi bunăvoinţă (…) Am sesizat că doctor P. Constantin are tendinţa de a ironiza realităţile noastre sociale»”, scrie Clotilde Armand.

Totodată, Clotilde Armand s-a săturat de „inepțiile” deputatului și îi cere să explice de ce își turna colegii de la Secția Arși / ATI la Securitate.

Așadar, înainte să emită următoarele inepții: ”Președintele României nu-i român”, ”UE ne ține cu nasul în rahat”, ”Poporul german este pro-hitlerist”, ”România este colonia Germaniei și a Franței”, dl Bacalbaşa trebuie să ne explice de ce își turna colegii de la Secţia Arşi / ATI la Securitate, mai spune aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.