Cine sunt cei 5 parlamentari PSD care au dat peste cap planurile PSD de a da jos Guvernul

0
1916

Demersul PSD de demitere în Parlament a Guvernului Orban a fost dejucat chiar de către parlamentari ai Partidului Social Democrat, care, după ce au invocat diferite motive, nu au mai participat, luni, la dezbaterea și votul moțiunii de cenzură.

Este vorba despre 5 parlamentari social-democrați. Trei dintre aceștia și-au anunțat colegii că sunt bolnavi, iar alți 2 … nu au mai răspuns la telefoane.

”Au lipsit, după cum ați văzut, 3 medical și 2 nemotivați. Îmi susțin în continuare părerea, voi supune Consiliului Național politic excluderea tuturor celor 5. A lipsit și cineva de la ALDE, de la Pro România ..” – a anunțat președintele PSD Marcel Ciolacu, după închidere ședinței în care ar fi trebuit să se votese moțiunea de cenzură.

El susține că PNL avut o ”strategie de a nu se face cvorum” în Parlament, care … a dat roade chiar în rândul parlamentarilor PSD.

”După cum ați văzut, a fost o strategie de a nu se face cvorum, nu de a se da un vot pe moțiune. Eu v-am spus că dacă se va da un vot pe moțiune vom avea 250 de voturi. Astăz nu s-a dat un vot pe moțiune.” – a spus Ciolacu.

Cine sunt cei 5 parlamentari PSD care au contribuit la eșecul moțiunii de cenzură

Este vorba despre 4 deputați și un senator:

-► Adrian Todor – deputat de Arad

-► Dan Ciocan – deputat de Olt

-► Roxana Pațurcă – deputat de Călărași

-► Cătălin Rădulescu – deputat de Argeș

-► Carmen Dan – senator de Teleorman

De asemenea, deputaţii afiliaţi grupului PSD – Marian Cucşa şi Sorin Bota (Partidul Republican) – au lipsit de la şedinţa în care ar fi trebuit să se voteze moțiunea de cenzură, potrivit Agerpres.

Carmen Dan: Cine mă bănuieşte de înţelegeri oculte înseamnă că nu mă cunoaşte

Senatorul PSD Carmen Dan a precizat că nu a putut fi prezentă în Parlament pentru că are obligaţia de a sta în autoizolare, deoarece că este contact direct al unei persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

“Nu mi-am dorit această situaţie! Mama mea este în spital, deloc într-o stare bună, motiv pentru care nu îmi arde de postări în care să justific ce fac sau ce nu fac. Cine mă bănuieşte de înţelegeri oculte tocmai pe mine cu vreun adversar politic înseamnă că nu mă cunoaşte. Iar pentru cei care nu mă cunosc nu am nicio obligaţie să mă justific. Sănătate tuturor!”, a scris pe Facebook Carmen Dan.

Sursa știre : Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...