Cine este interlopul care a petrecut cu sampanie, artificii si manele in fata penitenciarului Rahova cand s-a eliberat

0
174
Loading...

Zeci de persoane l-au asteptat cu manele, artificii si sampanie pe Florin Mototolea, zis Emi Pian, fiul unuia dintre liderii clanului Duduianu, la poarta Penitenciarului Rahova, potrivit informațiilor furnizate de Ziare.com

„Hai, Emi! Hai, Emi! „, strigau cei care il asteptau, unii dintre ei avand chiar o statie de amplificare a sunetului. Potrivit imaginilor postate pe Internet, explozia de bucurie a clanului nu a fost intrerupta de organele de ordine. Inregistrarea s-a viralizat pe platforma Youtube.

Procurorul n-a contestat eliberarea

Interlopul a iesit de la Rahova dupa ce a fost condamnat definitiv, pe 13 octombrie 2017, la 3 ani si 8 luni pentru infractiunea de santaj, camata si influentarea declaratiilor.

Loading...

Decizia de eliberare conditionata a fost data pe 4 septembrie 2019, de Judecatoria Sectorului 5.

„Intervalul cuprins intre data liberarii conditionate si 16 ianuarie 2021 constituie termen de supraveghere. Atrage atentia petentului condamnat asupra prev. art. 104 Cod penal, respectiv posibilitatea revocarii liberarii conditionate, in cazul in care va mai comite noi infractiuni,” se arata in minuta, potrivit portalului instantelor.Sentinta nu a fost contestata de procurori, asa ca a ramas definitiva dupa 3 zile.

„E acasa definitiv, nu vacanta, nu pe 24 de ore, nu altceva… A venit regele acasa, acum sa va vad cum stati”, au strigat cei prezenți. Emi Pian le-a transmis un mesaj sustinatorilor: „Rana m-a intarit mai rau decat eram vreodata. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic si pofta de viata pana la 100 de ani”, a spus Emi Pian.

De ce a fost condamnat

Potrivit actelor din dosarul de condamnare, totul a inceput in ianuarie 2016, intr-o vila din Dobroesti (Ilfov), unde era organizata o partida de zaruri (barbut) la care participau mai multe persoane.Florin Mototolea, zis Emi Pian, imprumuta persoanele care pierdeau sume de bani si care doreau sa mai joace pentru a recupera sumele pierdute, acest imprumut fiind conditionat de perceperea unei dobanzi cuprinse intre 10% – 35%/zi.

Unul dintre jucatorii de barbut care pierduse toti banii s-a imprumutat la Emi Pian cu suma de 20.000 lei pentru a continua jocul. Interlopul l-a imprumutat, dar barbatul a pierdut si acesti bani. La sfarsitul partidei de zaruri, Emi Pian i-a cerut drept gaj autoturismul marca Audi Q7.

I-a vandut masina de lux

Problemele au aparut in momentul in care barbatul care a imprumutat banii si-a stins datoria si a cerut masina inapoi. Emi Pian a sustinut ca a vandut-o si ca nu-i mai da nimic inapoi, mai ales ca jucatorul de barbut avea si o datorie mai veche la el. In acest moment, pagubitul a sesizat Politia.Acuzatia de influentare a declaratiilor are legatura cu demersurile facute pe langa tatal sau, lider al clanului Duduianu, pentru ca barbatul sa-si retraga plangerea la politie.

Camatar de top

Interceptarile din dosar au dezvaluit ca Emi Pian facea o adevarata avere din camatarie. El avea reguli stricte cu privire la dobanzile percepute, astfel incat in momentul in care o persoana ii sugera ca ii va da acasa „ceva” la banii imprumutati acesta a specificat urmatoarele: „Cumetre, nu ceva, nu ceva ca nu merge (neinteligibil), da pe Semi”.

Citiți mai multe pe acest subiect pe Ziare.com

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...