Cine a câştigat marea finală „iUmor“. Cheloo: „Se pare că am greşit când te-am înjurat fără să te cunosc, dar sunt plăcut impresionat“ VIDEO

0
760

Eduard Vacariu este câştigătorul sezonului 8 „iUmor“ şi al premiului de 20.000 de euro, după ce a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor în finala show-ului de la Antena 1, potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.ro.

Eduard Vacariu a fost desemnat prin vot câştigătorul sezonului 8 „iUmor“, fiind recompensat cu un premiu de 20.000 de euro, trofeul şi titulatura de cel mai talentat comediant.

Loading...

Edi Vacariu a convins publicul cu un număr de stand-up în care a vorbit despre experienţa pe care a avut-o după ce a venit la Bucureşti, iar subiectul a fost legat de o shaorma, dar şi despre experienţa sa legată de un zbor spre Chişinău.

Subiectele concurentului nu s-au oprit aici, căci şi ardelenii au fost incluşi în momentul lui Eduard Vacariu. De asemenea, nici Cheloo nu a scăpat de glumele concurentului din finala „iUmor“ difuzată sâmbătă seara la Antena 1.

„Se pare că am greşit când te-am înjurat fără să te cunosc, dar sunt plăcut impresionat“, a fost replica lui Cheloo.

„Foarte multă lume mi-a zis că am avut un număr vulgar la audiţii, în sensul că au fost foarte multe beep-ur şi nu s-a înţeles la TV. Aşa că am decis să vin acum în finală cu un număr «curat»“, a declarat Eduard Vacariu.

Eduard Vacariu a declarat după ce a fost desemnat câştigător că şi-ar dori să îşi facă o carieră în stand-up comedy şi speră ca „iUmor“ să fie rampa sa de lansare.

În finala sezonului 8 „iUmor“ au ajuns 11 concurenţi care au strâns cele mai multe voturi de la public prin aplicaţia emisiunii. Dintre ei, doar patru au primit voturile juriului (Delia, Cheloo şi Bendeac) pentru a merge mai departe în lupta pentru premiul cel mare.

Emisiunea a fost înregistrată, fiecare dintre cei patru concurenţi înregistrând câte un final de câştigător, însă voturile telespectatorilor au fost live.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...