Cercetări la locuința lui Dincă. Surse: Telefonul Alexandrei a fost găsit în lacul din parc

0
1244
Loading...

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul înfiorător de la Caracal, a fost audiat joi-noapte la sediul DIICOT din Capitală, informează site-ul oficial al Știrilor Pro TV.

Bărbatul a dat explicații în fața procurorilor mai bine de nouă ore. Potrivit avocatului, susține în continuare că le-ar fi ucis pe Alexandra și Luiza.Vineri dimineață, Gheorghe Dincă a fost dus la casa lui pentru noi percheziții.

UPATE 17:40 Surse: Telefonul Alexandrei a fost găsit!

Conform unor surse Știrile PRO TV, anchetatorii au găsit telefonul Alexandrei în lacul din parcul din Caracal. Se afla la locul indicat de Gheorghe Dincă, care a mai fost cercetat de prima echipă de anchetatori. Atunci însă nu a fost găsit, mai spun sursele. Telefonul fetei și cartela SIM au fost găsite înt-un parc din Caracal, la circa 3 kilometri de locuința principalului suspect, Gheorghe Dincă. Telefonul și cartela erau aruncate la distanță mare unul de celălalt.

Loading...

Anchetatorii urmează să vadă ce date pot afla după analiza tuturor telefoanelor – traseul parcurs, dacă au fost făcute apeluri de pe acel telefon mobil.

Zeci de anchetatori sunt în continuare pe proprietatea lui Gheorghe Dincă. Aceștia scotocesc de mai bine de 8 ore toate încăperile. În urmă cu puțin timp au găsit o șapcă de culoare maro, un rucsac negru și un dulăpior din lemn maro. Le-au aliniat pe saci albi și urmează să le fotografieze. Cercetările au fost reluate de la zero, au anunțat dimineață reprezentanții DIICOT București.

UPDATE 13:15 Tuneluri sau beci sub casa lui Dincă

Terenul lui Gheorghe Dincă a fost împărțit în sectoare, iar fiecare va fi analizat de numeroși experți în următoarele două zile, în căutare de probe.De asemenea, vecinii povestesc că Dincă are tuneluri sau un beci sub casă, iar acest loc va fi cercetat în amănunțime.

UPDATE 12:00 Gropile betonate din curtea lui Dincă, sparte!

Anchetatorii au decis să cerceteze gropile astupate cu beton din curtea lui Gheorghe Dincă. De asemenea, autoritățile au adus la fața locului forțe de ordine impresionante, pentru a-i ține pe jurnaliști cât mai departe de casa lui Gheorghe Dincă, deși relatează despre un caz de interes național.

Cosmin Stan relatează de la fața locului că presa este tratată ca un inamic și că așa s-au comportat anchetatorii în toate zilele care au trecut de la izbucnirea cazului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...