Ce părere are cel mai credincios roman despre referendum

2
2671

Gigi Becali spune ca intrebarea de la referendumul pentru familie este formulata gresit.

Patronul FCSB are o opinie puternica despre referendumul pentru familie de pe 6 si 7 ocotombrie. Becali spune ca intrebarea de pe buletinul de vot este neclara.

„Referendumul este pentru salvarea copiilor si a nepotilor nostri, iar oamenii trebuie sa stie ce voteaza. Intrebarea trebuie sa fie foarte clara: Sunteti de acord ca familia sa se intemeieze doar intre barbat si femeie? Nu ne jucam. Mi se pare o manipulare din partea celor care au formulat aceasta intrebare, sa nu se duca lumea la referendum. Ori sunt anti-Dragnea si vor sa-l discrediteze si mai mult ori sunt impotriva legii. Este o mizerie, intoxicatii”, a declarat Gigi Becali pentru Libertatea.ro.

Intrebarea la care vor raspunde alegatorii cu „da” sau „nu” este „Sunteti de acord cu legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?”, referendumul urmand sa aiba loc pe parcursul a doua zile, in 6 si 7 octombrie. Pentru ca votul exprimat sa fie luat in considerare, numarul total al participantilor la vot trebuie sa fie de aproximativ 6 milioane.

2 COMENTARII

    • romica mamaliga: poporul a zis „da” la „Sunteti de acord…?”. Politicienii au vrut doar, sa stie. Nu voiau sa faca nimic in privinta asta oricum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.