Ce ne transmite „melteanul cu BMW”: „Să-mi bag p…a în rasa voastră de români proști și spurcați”. E un fotbalist ratat

0
410

„Melteanul cu BMW” lovește din nou. De data asta, nu mai blochează linia de tramvai, ci postează pe Facebook injurii și blesteme agramate la adresa românilor care-l critică. Mark Simion se visa vedetă ca fotbalist, dar a ajuns vedetă doar ca mârlan imbecil, potrivit informațiilor furnizate de Ziariștii.com. 

Pe 3 ianuarie, vatmanul unui tramvai din București s-a trezit cu o situație revoltătoare atât pentru el, cât și pentru pasagerii pe care-i transporta: un automobil marca BMW, cu numărul B-757-MRK, i-a blocat calea de rulare. Ca să-l „convingă” pe melteanul de la volan să elibereze șinele, vatmanul i-a tamponat ușor mașina (mai mult i-a împins-o).

Incidentul din trafic a avut loc în zona Pieței George Coșbuc din Capitală, după ce șoferul tupeist a oprit mașina, la semafor, pe linia tramvaiului 32.

Loading...

În loc să-și pună cenunșă-n cap, „melteanul cu BMW” recidivează. Caracterul precar și evidenta lipsă de educație l-au împins să comită o nouă greșeală dezgustătoare. Individul s-a dezlănțuit la adresa românilor, pe un cont de Facebook specializat în filmulețe virale.

Fostul fotbalist le-a răspuns contestatarilor folosind un limbaj suburban: „Să-mi bag p…a în rasa voastră de români proști și spurcați, băi b… f… în c…, nu ți-e rușine să vorbești de mine, nu te uiți la tine, f… de lake balake. Să vă iau în p…a asta a mea de cioară, că tot mă faceți «cioară», pe toți ăștia care mai vorbiți prost de mine și «sunteți corecți», cum ar veni, f…-vă mamele în… Ș, băi, nebunule, ranje se spune acolo la tine, în Dămăroaia f… m… m… de țăran prost”.

Mark Simion a jucat fotbal în echipa de juniori a Stelei, iar la nivel seniori a jucat la Carmen și Metaloglobus. In urma șicanărilor cu vatmanul, Simion a primit o amendă de 2.230 de lei și a rămas fără permis de conducere timp de 30 de zile.

Între timp, vatmanul este cercetat disciplinar de o comisie de la STB (fosta RATB), fiind amenințat chiar cu desfacerea contractului de muncă.

I-a amenințat copiii inexistenți

După incidentul din Piața George Coșbuc, „melteanul cu BMW” a urmărit tramvaiul și la următoarele stații l-a amenințat pe vatman și a formulat amenințări atât la adresa acestuia, cât și la cea a copiilor săi (neștiind că vatmanul nu are copii).

PRECIZARE. Și vatmanul are partea sa de vină. El a greșit prin limbajul folosit, inacceptabile fiind atât cuvântul „cioară”, cât și injuriile de nereprodus, similare cu cele ale lui Mark Simion. Totuși, marele vinovat în acest episod urât este șoferul BMW-ului, tentativa de fotbalist Mark Simion.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...