Cazul Caracal: Alexandra ar fi împlinit astăzi 16 ani. Ce au pregătit părinţii, îndrumați de Cumpănașu

0
180
Loading...

Alexandra Măceşanu, ucisă cu sânge rece de Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, s-a născut pe 15 septembrie 2003. Astăzi ar fi împlinit 16 ani.

De ziua ei, Alexandru Cumpănaşu a făcut un apel la protest, în piaţa Revoluţiei din Bucureşti.

”Dragi români, Duminica aceasta pe, 15 Septembrie, Alexandra împlineşte 16 ani.

Împreună cu părinţii lui Alex am decis să vă aşteptăm pe toţi în Piaţa Revoluţiei (în faţă la Ministerul de Interne).

Loading...

Curajul acestui copil trebuie să ne inspire, să ne unească şi să ne trezească pentru a lupta pentru copiii nostri.

Vă aştept pe toţi să dăm un semnal clar tuturor autorităţilor că aşa nu se mai poate şi ca dreptul la viaţă nu este negociabil. Vă aşteptăm la un miting paşnic.

Puteţi să veniţi cu întreaga familie, fără sloganuri politice. Acest copil merită respectul nostru şi este momentul să spunem NU abuzurilor, dezinteresului, complicităţii celor care ar trebui să ne apere familiile. Haideţi să ne trezim şi să ne cerem drepturile!”, a scris Alexandru Cumpănaşu pe pagina sa de Facebook.

Este foarte ușor de înțeles de ce Cumpănașu nu dorește sloganuri politice: lumea este revoltată de guvernarea PSD, partid care până nu demult îl avea „abonat” la banii publici pe acest domn Cumpănașu. Orbit de dorința de a deveni Președintele României, el încearcă să profite la maxim de această dramă, chiar dacă participarea lui la rezolvarea cazului nu a dat absolut niciun rezultat.

Prin urmare, explicați dumneavoastră în secțiunea comentarii, cum te poți strânge cu familia în fața sediului MAI, structură sub comanda PSD, fără să ai lozinci anti-guvernamentale? Ce sa faci atunci, să-i feliciți că Alexandra nu a apucat 16 ani??

Preşedintele Dreptei Liberale Viorel Cataramă a anunţat că va oferi o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informaţii ce vor duce la găsirea şi eliberarea Luizei Melencu sau a Alexandrei Măceşanu.

„Încă de la izbucnirea scandalului Caracal, am anunţat că nu pot accepta varianta crimei, aşa cum a fost prezentată de autorităţi. Nici până azi, nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice îndoială, că cele două fete au fost ucise”, a scris Viorel Cataramă, duminică, pe Facebook.

Acesta a mai afirmat că instituţiile statului anchetează varianta crimei, deşi opinia publică este tot mai convinsă că este vorba de cazuri de trafic de persoane.

„Instituţiile statului anchetează şi investighează cu precădere varianta crimei, fără a ţine cont de opinia publică, din ce în ce mai convinsă că suntem în faţa unui caz de trafic de persoane. De aceea, anunţ pe această cale că ofer o recompensă de 100.000 Euro persoanei care va da informaţii de natură să conducă la găsirea şi eliberarea Luizei sau Alexandrei”, a conchis Cataramă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...