Caz revoltător în Neamţ. O femeie în stare critică a fost dusă cu elicopterul la Iaşi pentru că spitalul nu avea anestezist

1
787

O femeie în vârstă de 34 de ani aflată în stare critică după o operaţie de cezariană a fost dusă cu elicopterul la Iaşi, după ce spitatul din Târgu Neamţ nu avea anestezist.

La Iaşi, aceasta a fost stabilizată de medici după o operaţie în care i s-a scos uterul.

Loading...

„Femeia a născut la 9.30, la Târgu Neamţ, după cezariană s-au constatat nişte modificări importante ale tensiunii. Ei nu au anestezist în cursul după-amiezii, aşa că a fost trimisă la noi. Ea a făcut nişte complicaţii pe fondul celei de a doua cezariene. S-a intervenit în urgenţă, cu toate cele necesare, a trebuit scos uterul, ea avea trei litri de sânge în abdomen”, a declarat şeful Secţiei Obstetrică a Maternităţii „Cuza Vodă” din Iaşi, Mircea Onofriescu, citat de Mediafax

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Daca are minte ar trebui sa ii dea in judecat pe medici caau lasat sa se complice asalucrurile din cauza ca nu aveau anestezist incat au fost nevoiti cei de laIasi sa ii scoata uterul si acum nu vamai putea avea copii.
    Eu unul daca as fi fost in locul acestei femei ia-s da in judecata si as cere 100 000 Euro daune materiale si 100 000 Euro daune morale plus pensie alimentara pentru primul copil pe care l-as adopta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...