Cătălina Porumbel a scăpat „porumbelul“: Cum vă permiteţi să spuneţi că telespectatorii Antenei 3 merită să fie trataţi ca oameni inteligenţi?

0
429
Loading...

Cătălina Porumbel a moderat o dezbatere electorală la Antena 3 şi spiritele s-au încins atât de tare încât realizatoarea a făcut o gafă de zile mari. Cătălina Porumbel i-a avut invitaţi în platoul postului Antena 3 pe senatorii Liviu Pop (PSD) şi Radu Mihail (USR).

După o declaraţie a lui Pop, Mihail a precizat: „Mi-aş dori ca domnul senator să tratateze telespectatorii Antena 3 ca pe nişte oameni inteligenţi“.

Cătălina Porumbel s-a pierdut cu firea şi, extrem de nervoasă, i-a cerut imperativ senatorului USR să-şi justifice afirmaţiile, însă cuvintele alese nu au fost, să zicem, cele mai inspirate. Mai mult, deşi îi punea întrebări, realizatoarea nu-l lăsa pe senatorul USR să vorbească, acoperindu-l.

„Cum aţi spus despre telespectatorii Antenei 3? Domnule senator, staţi puţin. Cum aţi spus? Staţi puţin, vă rog frumos, că dvs. aţi jignit nişte oameni care se uită la acest post. Deci cum aţi spus? Mai spuneţi odată, domnule de la USR. Cum vă permiteţi dvs. să veniţi aici şi să jigniţi nişte oameni care se uită la acest post? Cum vă permiteţi să spuneţi că «merită să fie trataţi ca nişte oameni inteligenţi»? Numai dvs. de la USR sunteţi inteligenţi? Vă rog frumos să vă cereţi scuze! Rămâneţi pe acest fotoliu, dar nu mai aveţi nicio intervenţie. Mi se pare degradant să veniţi şi să jigniţi acest post şi oamenii care se uită la el“, a fost ieşirea nervoasă a Cătălinei Porumbel. Gafa a fost semnalată pe Facebook de Eugen Erhan şi Paul Alexandru.

Loading...

Senatorul USR a refuzat să îşi ceară scuze: „Îmi cer scuze că în Parlamentul României sunt astfel de oameni care tratează în acest fel telespectatorii Antenei 3“. În cele din urmă spiritele s-au calmat, iar senatorul USR a rămas în studio pe toată durata emisiunii.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...