Cătălin Moroşanu va candida din partea PNL la Galaţi

0
835

Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu a anunţat, vineri, că va candida pentru funcţia de consilier judeţean la Galaţi, urmând ca el să şi deschidă lista PNL, relatează Agerpres.

Moroşanu a afirmat că a luat această decizie deoarece la Consiliul Judeţean Iaşi nu a găsit sprijinul necesar pentru implementarea proiectului său de suflet, şi anume dezvoltarea sportului de masă la nivel judeţean. De precizat, sportivul este în prezent consilier judeţean din partea PNL la Iaşi, dar în scurt timp va obţine un nou act de identitate cu mutaţie în Galaţi.

“Trebuie să-mi demonstrez valoarea undeva. Am ales judeţul Galaţi. Eu am făcut performanţă pentru România, cred că am reprezentat tricolorul la cel mai înalt nivel şi consider, cu performanţa mea, cu experienţa mea, că pot veni în Galaţi să fac acelaşi lucru. Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noştri, o educaţie sportivă care trebuie implementată la nivel judeţean.

E foarte important să explicăm părinţilor că fiecare copil trebuie să facă sport. Un copil care face sport de la o vârstă fragedă ştie ce înseamnă concurenţa, înfrângerea, victoria şi uite aşa reuşim să creştem o naţie puternică şi competitivă de la vârstă fragedă”, a afirmat luptătorul K1.

Totodată, Cătălin Moroşanu a transmis că nu este interesat să candideze şi la alegerile parlamentare din acest an.

Poza: Digi Sport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...