Carmen Dan înființează POLIȚIA Facebook-ului

3
3502

Carmen Dan a pus gând rău utilizatorilor de Facebook.

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, vrea ca polițiștii să identifice, verifice și mai apoi să sancționeze orice persoană care „încalcă normele de drept” pe Facebook.

Planul de a face o poliție a Facebook-ului este mai vechi.

La sfârșitul lunii septembrie, un senator PSD întreba în timpul audierilor din Comisia de Apărare a Senatului de ce „Nu avem pentru Facebook nici un control. Credeți că Guvernul poate iniția acest tip de legislație?”. Ministrul de Interne i-a răspuns că „Este un demers pe care avem toată disponibilitatea să îl facem”.

Se știe că românii s-au mobilizat pe rețelele de socializare în ultimii doi ani, iar protestele de cele mai multe ori s-au organizat tot aici.

3 COMENTARII

  1. MU13 PSD! Carmen Dan o cretina care crede ca poate baga pumnul in gura oamenilor. Va avea viata grea cu diaspora. Atunci o sa ne P1S4M noi pe ea. Cum ne incrimineaza pe noi dobitoaca asta?

  2. Se mai infiinteaza o politie care sa stea pe fotolii si sa doarma , ca nu sunt deajuns pe la politia locala , cei ce confisca „patrunjelul” de la batrânii flamânzi sau se ocupa de paza lalelelor !
    Politia , care este politie, poate primi si aceasta sarcina sa se ocupe de cei ce incalca legile , dezinformeaza populatia cu scopuri bine definite si lupta contra statului si poporului român, defaimandu-l, gen : sica mandolaba, bot,macovei, basescu, ghiolbhannus, preda, predoiu, pruna, prisca, turcana balaie si alti nemernici de teapa lor ! Sa faca legi care sa incrimineze si „defaimarea ” ! Cu asta sunt de acord !

  3. GUVERNUL PARTIDULUI SOCIALIST DICTATORIAL-REPRESIV DIN ROMANIA STALINIST-DICTATORIAL-REPRESIVA, A INSTITUIT TEROAREA-REPRESIVA IN ROMANIA. ACEST GUVERN IMPREUNA CU SUSTINATORII SI SIMPATIZANTII PSD-ului, NEINTIRZIAT SI NECONDITIONAT, TREBUIE ADUS IN FATA PLUTONULUI DE EXECUTIE, SI EXECUTAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.