Când crezi că suntem un popor deștept, adu-ți aminte că ai citit asta!

0
683

Alexandru Cumpănaşu, candidat independent pentru funcţia de preşedine al României, a reuşit să ia peste 100.000 de voturi doar în România, potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.ro

Candidatul independent Alexandru Cumpănaşu a obţinut în România 125.043 de voturi, fiind susţinut de aproape acelaşi număr de oameni ca reprezentantul UDMR, Kelemen Hunor.

Loading...

De asemenea, Cumpănaşu a reuşit să scoată şi în diaspora 15.961 de voturi, adică un număr de voturi apropiat de cel al Vioricăi Dăncilă.

În total, Cumpănaşu a fost votat de 141.004 persoane. Judeţul în care a scos cel mai bun rezultat Cumpăaşu a fost Olt, unde aproape 8.000 de persoane l-au votat pentru funcţia de preşedinte.

Rezultatele provizorii centralizate de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) arată că Viorica Dăncilă a câştigat alegerile în oraşul său, ea obţinând la Videle 43% din voturi, în timp ce Klaus Iohannis a avut 24%.

Oraşul Videle din Teleorman este considerat fieful Vioricăi Dăncilă. Ea a lucrat, la Videle, ca inginer la Petrom şi a fost profesoară la Liceul Teoretic din oraş. Tot acolo, a fost preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD şi consilier local din partea aceluiaşi partid.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...