Cad primele capete la PSD. Cine sunt cei trei social-democraţi care şi-au anunţat demisia

0
291

Social-democraţii Gabriel Zetea, Marian Oprişan şi Roxana Mânzatu şi-au dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al partidului în cadrul şedinţei Comitetului Executiv de marţi, potrivit surselor Adevărul.

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit maţi seară la sediul central al partidului pentru a discuta despre urmările rezultatului dezastruos obţinut de social-democraţi la alegerile prezidenţiale.

Loading...

Preşedintele PSD Maramureş Gabriel Zetea, baronul PSD Vrancea Marian Oprişan şi deputatul de Braşov Roxana Mânzatu şi-au dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al formaţiunii, potrivit surselor „Adevărul”.

PSD stă pe un butoi de pulbere în condiţiile în care mai mulţi lideri din partid aşteaptă ca Viorica Dăncilă să-şi anunţe demisia de la şefia partidului, iar alţi social-democraţi aflaţi în conducerea partidului să anunţe că fac un pas în spate.MIhai Fifor a anunţat pe Facebook faptul că îşi dă demisia, dar a revenit asupra mesajului postat.

Pe de altă parte, liderii din teritoriu sau foşti miniştri cer demisia în bloc a conducerii PSD după dezastrul de la alegerile prezidenţiale.Sunt şi lideri care vor ca schimbarea să se facă doar în urma organizării unui Congres extraordinar, aşa cum e cazul preşedintelui PSD bacău, Dragoş Benea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...