Ca la noi, la nimenea: în loc să se felicite, se bat. Și bat și femeile, firește!

0
4979

Prietena fundașului Cristi Manea a fost bătută, aseară, la finalul meciului dintre România U21 și Franța U21, de la EURO 2019. Tânăra s-a ales cu o lovitură în figură, a fost umplută de sânge și a ajuns la spital.

Atmosfera superbă de luni seară, la Cesena, de la meciul România U21 – Franța U21, scor 0-0, în urma căruia ambele echipe din Grupa C au obținut calificarea în semifinalele lui EURO 2019, a fost umbrită de un incident în care a fost implicată prietena lui Cristi Manea, transmite Digi Sport.

Mirel Rădoi, selecționerul reprezentativei de tineret a țării noastre, a oferit mai multe detalii la conferința de presă, care a avut loc după meci.

„A fost un incident care nu își avea locul. Au lovit-o fără motiv pe prietena lui Manea! Aș putea să spun cuvinte care mă pot depăși, dar sper că cei care au făcut aceste gesturi să nu mai calce pe stadioane. Nu se poate tolera așa ceva. Manea era devastat după meci! Fata a fost dusă la spital, o să aibă două copci”, a răbufnit Rădoi, la întâlnirea cu jurnaliștii. Cristi Manea s-a dus la finalul meciului să-și sărute prietena, aflată în tribune, iar alte femei aflate lângă ea au dorit să-l felicite și ele pe jucător și s-au băgat în fața iubitei lui. Fotbalistul a bruscat-o pe una dintre femei, iar atunci a intervenit prietenul acesteia, care l-a îmbrâncit pe jucătorul de la CFR.

În acea ambuscadă, iubita lui Manea a primit un picior în figură și a fost umplută de sânge. Ceilalți fani din apropiere au sărit și ei la bătaie, iar Manea nu a rămas indiferent și a început să se lupte cu ei. În cele din urmă, spiritele s-au calmat, după intervenţia oamenilor plătiți să asigure liniștea și ordinea pe stadion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...