BREAKING News! Au fost desecretizate 248 din cele 250 de ore de pe stațiile jandarmilor din 10 august/ Vela: Luni vor fi trimise la DIICOT.

0
933

Marcel Vela a confirmat pentru G4Media că au fost desecretizate 248 de ore din cele 250 înregistrate pe stațiile jandarmilor în noaptea protestului din 10 august, iar procedura va fi finalizată luni, atunci când acestea vor fi trimise la DIICOT,conform informațiilor furnizate de G4Media.ro.

Ministrul de Interne a mai precizat și că simpla desecretizare a discuțiilor din 10 august nu îi absolvă pe jandarmii vinovați de faptele comise în noaptea protestului:

Loading...

”Simpla desecretizare a discuțiilor din noaptea protestului din 10 august nu îi absolvă de vină pe cei responsabili pentru ce s-a întâmplat. Nu ne-au făcut vreo favoare desecretizând orele respective. După ce procurorii vor finaliza rechizitoriul și acesta va fi făcut public jandarmii vinovați pentru 10 august vor plăti cu funcția”, a declarat pentru G4Media ministrul de Interne.

Marcel Vela a declarat că în prezent se desfășoară o analiză la nivelul întregii instituții și care urmărește managementul Jandarmeriei pe fiecare palier. În funcție de rezultatul analizei, ministrul va dispune măsuri:

”În prezent desfășurăm o analiză completă a managementului Jandarmeriei pentru că nu ne interesează doar episodul 10 august, ci vrem să vedem cum funcționează întreaga instituție. În funcție de ce ne va arăta analiza, da, vom dispune măsurile care se vor impune”, a mai declarat Marcel Vela pentru G4Media.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...