„Blocăm România!” Oradea Civică îndeamnă la grevă generală pe 15 martie, timp de o zi

0
523

Membrii organizaţiei Oradea Civică au anunţat că se alătură grevei din 15 martie iniţiate de omul de afaceri Ştefan Mandachi, care a construit din banii lui, în semn de protest, primul metru de autostradă din Moldova, potrivit publicatiei Bihoreanul.

Cei din Oradea Civică nu vor, însă, ca greva să dureze doar 15 minute, aşa cum a propus Mandachi, ci o întreagă zi de lucru. „Blocăm România pentru că ei trebuie să plece”, transmit ei, referindu-se la guvernanţii „infractori” şi „semianalfabeţi”.

Îndemnul a fost lansat printr-un videoclip postat pe pagina de Facebook a organizaţiei. „Dacă eşti antreprenor sau simplu angajat în România, în 15 martie putem face istorie împreună”, spune, în videoclip, Cosmin Bursaşiu, unul dintre liderii platformei Oradea Civică. Ei îşi justifică îndemnul la grevă spunând că s-au săturat să plătească taxe şi impozite „hoţilor şi corupţilor” din Guvern, în timp ce infrastructura modernă lipseşte din România.

15 martie – Grevă-n tătă țara!

Din Bihor, de la Oradea, pentru Ștefan Mandachi și toți românii care s-au săturat de guvernarea infractorilor, semianalfabeților, plagiatorilor și impostorilor!

Publicată de Oradea Civica 2017 pe Sâmbătă, 9 martie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.