Blandiana: Alegătorii PSD, care e un grup infracţional, nu pricep aproape nimic din ce se întâmplă

0
179

Scriitoarea Ana Blandiana a catalogat PSD, vineri, în cadrul interviu acordat RFI, drept „un grup infracţional” care urmăreşte să distrugă justiţia şi să îşi ţină captiv electoratul pentru a câştiga alegerile.

„Eu am ajuns la concluzia că acest grup infracţional are două obiective. Primul este acela de a distruge justiţia, pentru ca ei să nu intre la închisoare. Pentru aşa, însă, e nevoie să îşi ţină captiv electoratul, care însă din fericire pare să devină din ce în ce mai mic. Deci în acest sens, tot ceea ce spun ei este adresat exclusiv acestui electorat, adică unor oameni care nu pricep aproape nimic din ce se întâmplă în lume, care nu se uită decât la Antena 3, care sunt de fapt nişte victime ale deceniilor de comunism şi într-o măsură încă şi mai mare ale acestui amestec toxic de libertate şi de manipulare care este post-comunismul. Deci lor nu le pasă că toţi intelectualii ţării înţeleg că astea sunt minciuni, nu le pasă că UE a înţeles că tot ce spun este absurd şi iraţional”, a declarat Ana Blandiana.

Scriitoarea susţine că, în acest context, singura raţiune a social-democraţilor este să recâştige alegerile.

„Pe de altă parte, nu trebuie să uităm că acest electorat al lor nu reprezintă de fapt majoritatea populaţiei României, ar fi destul ca tinerii din România să meargă la vot, pentru ca acest electorat captiv să nu mai fie determinant. Deci mie i se pare că următoarele alegeri, care sigur, pentru Europa sunt îngrozitor de importante, dar populaţia României întotdeauna a avut aerul că astea nu-s prea importante. Ei bine, de data asta, aceste alegeri vor da tonul. Nu e doar părerea. Deci rezultatul acestor alegeri în mod evident vor influenţa într-un mod determinant celelalte alegeri”, a precizat Ana Blandiana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.