Bătaie de joc!! OFICIAL: Biroul Electoral Central a decis să nu prelungească votul după ora 21.00 în Diaspora

0
151
Loading...

Biroul Electoral Central a comunicat în mod oficial unui cetățean român că nu poate prelungi perioada de vot după ora 21.00. Vedeți aici răspunsul BEC.

Biroul Electoral Central a decis să respingă cererile oficiale de prelungire a votului după ora 21.00 în Diaspora, au declarat pentru G4Media.ro surse din BEC.

Reamintim că atât președintele Iohannis, cât și partidele de Opoziție (PNL, Alianța USR PLUS, PMP) au cerut prelungirea programului de vot din cauza cozilor uriașe formate la multe secții de vot în marile orașe din UE. La Londra, Munchen, Bruxelles, Valencia, oamenii așteaptă și câte 5-6 ore să își exercite votul.

Decizia BEC vine pe fondul creșterii nervozității românilor care stau la cozi imense la secțiile de votare din străinătate. Redăm mai jos câteva mesaje primite la redacția G4Media.ro

  • ”Va trimit niste poze facute la Ambasada-Copenhaga-ora 16:14 (ora 17:14 in Romania).
    E coada de minim 4 ore. Multi copii mici dorm prin masinile parcate.”
  • Bruxelles, ambasada României: ”E insuportabil nu ne am mișcat de pe loc de 1h30. Suntem la 15 metri de intrarea in clădire”
  • Lugexmburg, votarea durează peste patru ore: ”Începem să credem că nu vom apuca să votăm. De câte ore au nevoie să decidă prelungirea secțiilor?”
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...