Băsescu: Doamna Dăncilă va pleca de bună voie. Marea problemă e cine vine, că PSD-ul e într-o secetă de lideri

0
580

Traian Băsescu spune că diferenţa de scor electoral dintre cei doi candidaţi la alegerile parlamentare era previzibil, el arătându-se convins că Viorica Dăncilă va părăsi conducerea PSD fără a aştepta să fie schimbată. „Doamna Dăncilă va pleca de bună voie. Marea problemă e cine vine, că PSD-ul e într-o secetă de lideri” a afirmat Băsescu citat de Adevărul.ro.

„Era evidentă diferenţa. E o întâmplare nefericită în care doi competitori nu sunt apropiaţi din punct de vedere al capacităţii partidelor de a-i susţine”, a afirmat Traian Băsescu la România TV.

Loading...

Acesta s-a arătat „convins că doamna Dăncilă va pleca de bună voie”.

„Doamna Dăncilă va pleca destul de repede, marea problemă e cine vine, că PSD-ul e într-o secetă de lideri, cum de altfel sunt cam toate partidele” a precizat fostul preşedinte.

Dăncilă face din înfrângere o mare victorie: Am recuperat voturile pierdute la europarlamentare. Ne obligă să câştigăm viitoarele alegeri. Acesta a spus că, dată cu intrarea într-un nou mandat prezidenţial, „trebuie schimbată abordarea în justiţie”, că trebuie discutat despre respectarea drepturilor fundamentale.

„Este timpul să facem din respectarea drepturilor fundamentale o prioritate, dincolo de autostrăzi şi căi ferate” a spus Băsescu, admiţând că în mandatul său nu s-a discutat suficient despre aceste aspect.

Traian Băsescu a opinat că nu vor exista alegeri anticipate pentru că „nu se pot face”, arătând că mulţi dintre deputaţi şi senatori nu vor fi de acord să-şi piardă privilegii precum pensiile.

Băsescu a precizat că în opinia sa Iohannis „este singurul care poate spune «Orban, pleci!», Parlamentul nu-l mai poate schimba prin moţiune de cenzură”.
Klaus Iohannis a obţinut 64,8 %, din voturi la al doiulea tur al alegerilorprezidenţiale, iar Viorica Dăncilă 35,2 %, conform rezultatelor exit-poll-ului CURS – Avangarde.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...