Băsescu, atac la Cumpănaşu: Se urcă pur si simplu cu picioarele pe cadavrul Alexandrei, ca să-şi facă publicitate.

0
5085
Loading...

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu l-a atacat dur, joi seara, la B1 TV, pe Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, fata dispărută din Caracal.

„Poate nu se mai bagă domnul Cumpănaşu, care a intrdus multă tensiune în povestea asta, crezându-se, probabil, vreun soi de haiduc. mai bine ar sta acasă şi şi-ar vedea de treaba lui., să-şi încaseze sponsorizările de pe unde le încasează. Să nu se se mai ocupe de cazul ăsta, pe care s-a urcat cu picioarele. Plecând de la ceea ce consider el, că-i unchiul Alexandrei, să-i lase pe cei care se pricep. L-a primit Dăncilă, l-a primit Fifor, acesta explicând cum va reforma el sistemul, cu acest Cumpănaşu lângă el. N-am văzut om mai lipsit de scrupule decât acest domn, care se urcă pur si simplu cu picioarele pe cadavrul Alexandrei, ca să-şi facă publicitate. Dacă-l durea, durerea e tăcută şi acţiona în tăcer, fără să introducă atâta confuzie şi atâtea zvonuri în spaţiul public“, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Alexandru Cumpanaşu a dezvăluit pe Facebook că principalul suspect, Gheorghe Dincă, face parte dintr-o reţea de trafic cu minore şi are complici în mai multe ţări europene. Cumpănaşu susţine că acesta are multă influenţă şi este protejat. De asemenea, Cumpănaşu a postat o poză cu un complice dovedit, pe nume Mihai Zamfir, zis şi Angelo Bianco.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...