Bărbatul care a dat foc unei adolescente de 17 ani a ajuns după gratii

0
1779

Agresorul de la Dârvari care a incendiat o adolescentă de 17 ani este acum după gratii. Magistraţii Tribunalului Judeţean Mehedinţi au dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile pentru infracţiunea de tentativă la omor.

Potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.ro, Ion Turnagiu (45 de ani), bărbatul care a aruncat o sticlă de benzină pe o tânără de 17 ani şi i-a dat foc, a ajuns după gratii. Tribunalul Mehedinţi a dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile pentru infracţiunea de tentativă la omor.

Tânăra care s-a ales cu arsuri de gradul 2 şi 3, pe 90% din suprafaţa corpului, este acum internată la un spital din Craiova, unde medicii încearcă să o ţină în viaţă.

Totul ar fi plecat de la o plângere pe care fata a depus-o la poliţie împotriva bărbatului pentru agresiune şi viol.

Supărat, bărbatul a mers acasă la adolescenta de 17 ani, care locuia cu bunica şi fratele său, a turnat peste ea o sticlă de benzină şi i-a dat foc. Apoi a dispărut. Fratele fetei a stins flăcările şi a sunat la 112. Adolescenta a fost dusă de urgenţă la Spitalul Judeţen din Drobeta-Turnu-Severin şi ulterior transferată la un spital din Craiova.

Ion Turnagiu a fost condamnat la 90 de ani de închisoare pentru cinci infracţiuni de omor, dar, după 25 de ani petrecuţi în spatele gratiilor, a fost eliberat anul trecut în baza recursului compensatoriu, promovat de Tudorel Tudor, fostul ministru al Justiţiei din Guvernul Viorica Dăncilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...