Bărbat găsit de o fetiţă de clasa întâi în baia fetelor de la şcoală. Eleva a dat alarma spunând că a văzut „un hoţ“ VIDEO

0
938

Poliţiştii din Timiş îl caută pe un bărbat care a intrat în baia fetelor de la Liceul de Artă „Ion Vidu“, din Timişoara. Alarma a fost dată de o fetiţă de clasa întâi care şi-a cerut voie în timpul orei să meargă până la baie.

O fetiţă din clasa întâi a Liceului de Artă Ion Vidu şi-a anunţat învăţătoarea că luni dimineaţa, când şi-a cerut voie să meargă la toaletă, a văzut în baie „un hoţ”. „După prima oră de curs, învăţătoarea de la clasa întâi a venit la doamna director şi a povestit că o fetiţă care şi-a cerut la toaletă în timpul orei de curs ar fi avut un incident, în punctul sanitar, în faţa căruia ar fi fost un individ necunoscut numit de copil un hoţ”, a declarat inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, Aura Danielescu.

Loading...

Pe camerele de supraveghere de pe holul şcolii se vede cum bărbatul se plimbă pe hol şi apoi intră în baie. Potrivit stirileprotv.ro, fetiţa i-ar fi spus unei poliţiste, după ce s-a împrietenit cu ea, că bărbatul era dezbrăcat în baia fetelor. Poliţia a deschis o anchetă şi îl caută acum pe bărbat pentru a-l identifica.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...