Autobuzele RATBV vor fi „pictate” cu mesaje pro referendum.

0
61

Potrivit BizBrasov.ro, RATBV a anunțat astăzi că, la solicitarea uneia dintre firmele cu care se află în relații contractuale, a aprobat închirierea unor spații publicitare pe caroseria autovehiculelor în vederea promovării participării la Referendumul pentru revizuirea Constituției, ce se va desfășura în zilele de 6 și 7 octombrie.

„Contractul este încheiat cu o firmă de publicitate cu care societatea RATBV are contract, respectiv are deja închiriate mai multe autobuze pentru mai mult timp în vederea colantării cu materiale publicitare. Nu avem nici un contract încheiat direct cu vreo asociație care promovează acest referendum. Oricine poate închiria spațiu publicitar, însă în vederea încheierii contractului este necesară organizarea unei licitații”, a precizat Silviu Ștefan, purtătorul de cuvânt al RATBV.

În schimb, în vederea asigurării unui tratament egal și nediscriminatoriu, conducerea RATBV S.A. anunță faptul că va acorda spațiu publicitar, prin intermediul firmelor specializate, pe caroseria autobuzelor tuturor categoriilor de solicitanți, cu condiția ca mesajele postate să se circumscrie prevederilor legale și ale Regulamentului de publicitate al RATBV S.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.