Au întrecut măsura! Manifestanții anti-restricții din Bacău au pătruns în curtea spitalului județean și i-au făcut pe doctori ”asasini”

1
1160

Manifestanții anti-restricții din Bacău au pătruns luni seara în curtea spitalului județean și i-au făcut pe doctori ”asasini” și ”hoți”.

Câteva sute de persoane au protestat luni și la Bacău împotriva restricțiilor impuse de autorități pentru limitarea pandemiei de Covid-19, iar o parte dintre aceștia au ocupat curtea Spitalului Județean de Urgență și i-au făcut pe doctori ”asasini” și ”hoți”, scrie Ziarul de Bacău.

„Intri pe picioare și pleci în scriu”, striga un bărbat, iar altcineva putea fi auzit mai târziu spunând în batjocură, la auzul unei sirene: „Dați-vă, că vine covidu’”.

La Spitalul Județean de Urgență ”Sfânta Maria” din Bacău sunt internați zeci de bolnavi Covid- 19 în stare gravă, mulți la terapie intensivă, între viață și moarte.

Senatorul Sebastian Cernic, cel care a postat imaginile, a spus că ”este un lucru grav și rușinos”.

În filmuleț se poate vedea că forțele de ordine au fost depășite de situație și nu au intervenit să scoată protestatarii din curtea spitalului.

1 COMENTARIU

  1. Hoții striga hoții !
    Voi, media mincinoasa, neprofesionista, corupta , voi, impreuna cu toate oficialitățile mincinoase , VOI ati întrecut măsura !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...