Au ÎNGROPAT România! Nu mai sunt bani de salarii!

0
922

Au ÎNGROPAT România! Document-ȘOC trimis de Guvern la Bruxelles! Nu mai sunt bani de salarii! Senatorul PNL Florin Citu sustine ca PSD va ingheta salariile bugetarilor in 2019 si nu va mai aplica legea unica a salarizarii. Ca dovada a ceea ce spune, liberalul a publicat un fragment dintr-un document trimis de coalitia de guvernare catre Comisia Europeana.

„PSD i-a tradat si i-a mintit pe romani.Romania in criza economica-PSD introduce masuri de AUSTERITATE in 2019!Intr-un document trimis Comisiei Europene PSD+ALDE promit inghetarea salariilor in sectorul bugetar in 2019 la nivelul din decembrie 2018.

PSD+ALDE NU MAI APLICA LEGEA SALARIZARII UNITARE (astfel recunosc falimentul programului de guvernare)! „, scrie pe Facebook Florin Citu, postarea fiind insotita de un extras din documentul la care face referire.Un bugetar a ajuns sa castige cu 60% mai mult decat un angajat la privat, in medieSenatorul PNL considera ca si legea pensiilor este o minciuna pentru ca statul nu are bani ca sa o aplice:

„Asta inseamna ca salariile sunt TAIATE cu echivalentul ratei inflatiei. In plus, cresterea dobanzilor va taia si mai mult din puterea de cumparare. In poza masurile pe care PSD promite ca le va lua la construirea bugetului pentru 2019.Este clar ca legea pensiilor este doar o minciuna. Nu sunt bani pentru aplicarea legii salarizarii unitare si PSD+ALDE mint ca dubleaza pensiile.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.