Asta ne mai lipsea: fugarul Ghiţă candidează la europarlamentare

0
307

Proaspăt scăpat de ultimul mandat de arestare emis pe numele său, fostul deputat PSD Sebastian Ghiţă a anunţat duminică, la România TV, că va candida la alegerile europarlamentare din mai pe listele Partidului România Unită (PRU). Ghiţă, politician implicat în mai multe dosare penale, va fi cap de listă, urmat de Bogdan Diaconu (ex-PSD, ex-PC) şi avocata Laura Vicol.

Ghiţă a făcut anunţul în cadrul unui discurs naţionalist, presărat cu atacuri la adresa lui Cioloş şi a mişcării Rezist. De asemenea, fostul deputat a anunţat că PRU va avea un program anti-UE şi suveranist, relatează G4Media.

Cele mai importante declaraţii ale lui Ghiţă, potrivit sursei citate.:

„Voi candida în faţa românilor, primul pe lista Alianţei PRM-PRU, indiferent de vehiculul politic cu care ne vom prezenta în alegeri. Cine vreţi să vorbească despre viitorul României, străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă tare şi răspicat. Trăiască România Mare Unită şi Suverană. Campania această electorală nu este despre Europa, Bruxelles şi ONG-urile lui Cioloş. Campania aceasta este despre noi, despre români. Să ne răspundă slugile lui Soros pe următoarele teme: Care e poziţia lor faţă de migraţia ilegală din Europa? România va rămâne o ţară creştină, ce partide vor să înalţe moschei în România?

Cine i-a permis lui Tudorel Toader să încalce suveranitatea şi să accepte ideea de procuror european? Azi, bandele Rezist ale lui Cioloş şi Soros atacă judecători. România va fi o ţară în care pământurile şi pădurile vor reveni în posesia statului român. Gazele din Marea Neagră, aurul de la Roşia Montană, petrolul luat de OMV trebuie să revină statului român.

Dacă americanii au ales un preşedinte, Donald Trump, care a promis o Americă Mare, de ce nu ar vota şi românii pentru România Mare? Profit de prezenţa voastră aici pentru a striga din tot pieptul meu de român: Trăiască România Mare şi Suverană”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.