Asta e justiție, nu povești: un bărbat care şi-a violat fiica de 13 ani cu handicap, care a şi născut, a primit o reducere a pedepsei

1
3883

Un bărbat de 38 de ani, din Târgovişte, care a fost arestat pentru viol, în urma unui test ADN, în luna aprilie a acestui an, a primit o reducere a pedepsei din partea instanţei. El este acuzat că şi-a violat fata adoptivă, o adolescentă de doar 13 ani imobilizată în scaun cu rotile.

Pedeapsa unui bărbat din Dâmboviţa care şi-a violat fiica de 13 ani, imobilizată în scaun cu rotile şi care ulterior a şi născut prematur, a fost redusă de la 8 la 6 ani de închisoare. Decizia definitivă a fost luată de Curtea de Apel Ploieşti.

Loading...

Curtea de Apel Ploieşti a admis apelul făcut de bărbat, aflat acum în Penitenciarul Mărgineni, şi i-a redus pedeapsa cu închisoare de la 8 la 6 ani.

Decizia instanţei ploieştene este definitivă.

O fetiţă de 13 ani din Târgovişte, imobilizată în scaun cu rotile, a născut la începutul lunii februarie 2019 la maternitatea din oraş.

Anchetatorii au stabilit că fata ar fi fost abuzată sexual de concubinul mamei de un an de zile, însă de frică adolescenta n-a spus nimic, sarcina fiind descoperită abia după 7 luni. Copila de 13 ani, alături de mamă, concubinul şi 5 fraţi, cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani, locuieşte în Centrul de Servicii Sociale Sfânta Maria, aflat în subordinea Primăriei Târgovişte.

Fetiţa de 13 ani suferă de tetrapareză, iar în perioada de recuperare ce a urmat unei operaţii, pe 2 august, a fost nevoită să stea în scaun cu rotile. Copilul este bine acum şi a început să ia în greutate. Autorităţile nu au bănuit nimic până când sarcina a fost vizibilă şi fata a născut.

Judecătoria Târgovişte decisese ca bărbatul să primească o pedeapsă de 8 ani închisoare pentru viol. Acesta era acuzat că, în perioada iunie-octombrie 2018, şi-a violat de trei ori fiica, fata având atunci 13 ani.

Bărbatul a profitat de imposibilitatea copilei de a se apăra, întrucât aceasta e imobilizată la pat. Cazul a ajuns în atenţia anchetatorilor în luna februarie, când fata a născut la Maternitatea din Târgovişte.

Sursa știre : Adevărul.ro

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...