Aseară au protestat in București câteva sute de oameni. La un meci de fotbal, merg trei zeci de mii

0
101

Dacă în interiorul Ateneului a fost atmosferă de sărbătoare, la câţiva paşi, în fata Bibliotecii Universitare, câteva sute de oameni şi-au strigăt din nou nemulţumirile în stradă.

Desi a fost data de 10 a lunii și după cum bine știm este o data aniversară a lui 10 August (se protestează in amintirea mitingului diasporei) doar o mâna de oameni au și-au scandat nemulțumirile. La fel s-a întâmplat și in câteva locații din Europa, unde grupul “Diaspora Europeană” a organizat ieșiri. La fel, câțiva oameni au îndurat frigul. Pe transmisiile in direct de pe Facebook sunt mai mulți prezenți decât in strada. Și asta, având in vedere ca nici aceste transmisii nu mai prezintă interes. Dacă intra o siliconata sau un analfabet care doar își etalează prostia, strânge câteva mii bune de privitori in câteva minute, in timp ce transmisiile protestelor abia ajung la un maxim de câteva sute.

Si atunci te intrebi, ca om normal: le merge romanilor chiar asa de rău? De ce la un meci de fotbal sunt cu zecile de mii și la proteste abia câteva sute? Răspunsul clar e doar unul: fiecare merge unde-l interesează! Nu poți lua pe nimeni cu forța din casă, nu poți obliga oamenii sa lupte pentru viitorul țării lor! Culmea, cei care stau in casă la căldurica, spun ca cei ce ies in stradă sunt plătiți! Deci după ce ca nu te alături unui demers ce te privește și pe tine, le-ai anulat absolut toată mișcarea, in doar doua vorbe. Și te mai miri ca ne conduce o analfabeta? De fapt cei care gândesc așa, nu se mira deloc, nerealizand de fapt ce se întâmpla. Ei sunt reprezentați foarte bine de una ca Dancila sau de unul ca Tariceanu, care mimează o realitate paralela, unde România este motorul Europei.

Mai jos, transmisia acestei pagini, de la protestul de aseară.

Protest anti-PSD în fața Ateneului Român: "Vrem Europa, nu dictatură" —- Borfasii, la caldura in Ateneu. Afara, in frig, protesteaza Oana Pellea, Mihai Sora si pianistul Dan Grigore!Distribuie, dacă ne susții!

Publicată de Generatia „Feisbuc” & Diaspora Romaneasca pe Joi, 10 ianuarie 2019

Nici in interiorul Ateneului nu a fost un climat prea liniștit. Politicienii romani care se urăsc de moarte, au fost prieteni pentru o seara, de dragul invitaților. Dar sa nu va închipuiți ca europenii nu știu ce se întâmpla. Zvonurile negative circula ca pâinea caldă. Ma tem ca ei știu mai bine decât orice roman care aseară stătea pe Facebook și comenta ceva de genul “mergeți măi acasă”. Azi-mâine nu mai ai nici acea casă, și trebuie sa iei drumul străinătății sa îți poți câștiga o pâine, dar tu spui ca oamenii sunt plătiți sa iasă la prostește. Ciudată nație, pe cuvânt!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.