Așa dorește Dăncilă să recâștige încrederea românilor? Fostul premier condamnat penal Adrian Năstase s-ar putea s-o consilieze!

0
946
Loading...

Şefa executivului l-a primit, joi după-amiază la Guvern pe Năstase, iar surse guvernamentale susţin că cei doi au stabilit să colaboreze de acum înainte, potrivit Știrile Pro TV.

Viorica Dăncilă s-a instalat în fruntea PSD după ce Liviu Dragnea a fost arestat, iar la iniţiativa sa, în partid sunt reactivaţi liderii din garda veche a partidului, foşti preşedinţi precum Năstase, dar şi Mircea Geoană, dar şi lideri din perioada anilor ’90 ca Octav Cozmâncă. Fostul prim-ministru a anunţat de altfel pe blogul său formarea unui grup de sprijin pentru PSD.

Adrian Năstase a fost condamnat de două ori la pedepse de 2, respectiv patru ani de închisoare, în dosarul Trofeul Calităţii şi Zambaccian.

După ce a fost încarcerat la penitenciarul Jilava, pedepsele i-au fost contopite, iar Curtea de Apel Bucureşti i-a mai aplicat un spor de 6 luni, aşa că în final Adrian Năstase trebuia să ispăşească patru ani şi jumătate de închisoare. A ieşit însă din spatele gratiilor, în 2014, după niciun an petrecut în penitenciar.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...