Arhiepiscopii și preoții au sosit în bolizi de zeci de mii de euro la sfințirea unei biserici

2
343

ÎPS Teodosie, ÎPS Ioachim şi PS Damaschin Dorneanul au oficiat slujba de târnosire de la Biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, din comuna Baia, judeţul Suceava. Aceştia au ajuns la poarta lăcaşului de cult cu două autoturisme de lux, stârnind indignarea localnicilor, scrie Adevărul

În Duminica a 3-a după Rusalii, pe 17 iunie, cetatea Sfântului Voievod Ștefan cel Mare de pe valea Moldovei a îmbrăcat haine de sărbătoare. Sute de credincioşi au asistat la sfinţirea bisericii cu hramurile „Sfânta Cuvioasă Parascheva” și „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din parohia Baia III. 

Evenimentul a fost însă umbrit de apariția înalților prelați în mai multe automobile de lux, care au acaparat privirile enoriașilor. Oamenii nu au apreciat deloc opulența episcopilor. „Am crezut că e nuntă cu maneliști”, a declarat o localnică, atunci când a văzut bolizii aliniați în fața bisericii.

Sursa: Adevarul

2 COMENTARII

  1. Esti un idiot!

    Masina nu era a preotilor, ci a unui tip din sat care i a adus cu ea in sat. Si nu costa zeci de mii de euro, ci doar cateva mii de euro..

    Fake news, socialist, si neo marxist care cenzurezi parerile altora!

  2. De fapt nici nu erau masini, erau doua sanii trase de reni. Si nici nu erau ale lor ci fusesera imprumutate de la Mos Craciun, Si nu esti chior ci doar parazit social, prea-fericitule. Din imagine reiese clar marca si tipul limuzinelor iar pretul il gasesti usor pe net. Daca zeul tau ar exista, demult ai fi fost lovit de traznet. Dar daca nu exista….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.