Androneasca a zburat din funcție în urma declarației inepte!

1
884
Loading...

Ecaterina Andronescu a fost demisă de premierul Dăncilă din funcția de ministru al Educației, în urma afirmației referitoare la cazul din Caracal: „Totuși, eu am învățat de acasă să nu mă urc în nicio mașină străină.”
Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a fost demisă din funcție de prim-ministrul Viorica Dăncilă, în urmă cu puțin timp. Decizia premierului vine în urma declarației lui Andronescu din urmă cu o zi, când ministrul afirma: „Eu am învăţat de acasă să nu mă urc cu un străin în maşină”.

Dăncilă evaluează că afirmațiile „arată lipsă de înțelegere – punctual, a cazului de la Caracal și, în general, a modului în care trebuie să ne protejăm copiii de răpiri, agresiuni, abuz și trafic de persoane – din partea doamnei Andronescu. Este o atitudine lipsită de responsabilitate, care nu reflectă poziția Guvernului și care nu îmi doresc să devină asimilată cu Executivul pe care îl conduc.

Viorica Dăncilă îl va propune interimar la Ministerul Educației pe Daniel Breaz, actualul ministru al Culturii,

„Orice astfel de derapaj din partea membrilor Guvernului va fi, de acum înainte, sancționat în același mod. La fel cum voi denunța public orice acțiune sau declarație din partea oponenților politici, dacă vor încerca să profite electoral pe seama durerii pricinuite de ceea ce s-a întâmplat în Caracal”, a mai completat prim-ministrul.

Loading...

Sursa:Biziday, Poza: Reset

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...