Alexandru Cumpănașu a făcut preinfarct

0
1851
Loading...

Alexandru Cumpănașu, (așa-zisul) unchi al Alexandrei Măceșanu, a făcut preinfarct, informează România TV.
Starea politologului care candidează la alegerile prezidențiale din acest an este una stabilă acum, informează postul de știri.

Alexandru Cumpănașu a făcut preinfarct după ce a ieșit din emisiunea lui Ciutacu. Conform România TV, Alexandru Cumpănașu a plecat de la emisiunea „Punctul culminant” moderată de Victor Ciutacu direct la spital. Cel care și-a anunțat candidatura la prezidențiale în urma tragediei de la Caracal a fost sub stricta supraveghere a medicilor noaptea trecută,iar acum se află în afara oricărui pericol. Cumpănașu va fi supus unor investigații medicale amănunțite.

Alexandru Cumpănașu a devenit cunoscut datorită implicării sale în aflarea adevărului în legătură cu dispariția Alexandrei Măceșanu,tânăra dispărută pe 24 iulie iulie, despre care se spune că ar fi fost răpită, violată, ucisă și arsă de Gheorghe Dincă.Acesta nu crede varianta oficială a autorităților și spune că la mijloc e o întreagă caracatiță.

Candidatul Cumpănașu, criticat

Loading...

De altfel, Cumpănașu a cerut Poliției Române să ofere informații despre toate cazurile de dispariție care au avut loc în țara noastră în ultimii ani, căci cifrele sunt înspăimântătoare.Cumpănașu este apreciat, dar mai ales criticat după ce a devenit un personaj extrem de popular în urma tragediei de la Caracal.

Românii cred că Alex Cumpănașu nu ar trebui să profite politic de pe urma tragediei nepoatei sale, cu care s-a aflat că nu ar fi avut o relație foarte apropiată. sursa:fanatik.ro
Alexandru Cumpănașu candidează la alegerile prezidențiale.

Sursa foto: știrilekanald.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...