Alex Dima, despre Firea: doamna bate câmpii!

2
1255

Alex Dima, jurnalist la Pro TV, isi manifesta profunda revolta fata de jignirile pe care Gabriela Firea le-a adus Oanei Gheorghiu si lui Carmen Uscatu, doua femei care au reusit sa stranga bani din donatii pentru cosntructia unui spital pentru copiii bolnavi de cancer. Pe retelele de socializare este furtuna din cauza declaratiilor jignitoare ale lui Firea.

„Doamna Firea bate campii. Sau terenurile virane.Acum cateva zile, primarul a dat share la aberatiile unei doamne despre spitalul pe care il construim pentru copiii bolnavi de cancer.Acum se apara la tv. Si vrea sa i se recunoasca meritele la ridicarea acestui spital.

Cica a dat ea, primarul, terenul pentru acest spital. Un teren care valoreaza 1 mil de euro. Asa zice. Si ca s-a zbatut ca sa dea terenul asta. Pe care erau niste magazii la care s-a renuntat, pentru ca ea s-a zbatut. Incredibil. De parca Bucurestiul e proprietatea ei.

In loc sa-si recunoasca greseala, ca a jignit 260.000 de oameni care au donat, si sa-si ceara scuze, arunca noroi. In toate directiile.Ma incearca un profund sentiment de furie si mai ales un sentiment profund de rusine. Mi-e rusine ca suntem condusi de astfel de oameni!

Si apropo, doamna Firea, spitalul este Budimex si nu Bagdasar.Spitalul este construit de Asociatia Daruieste Viata. Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu conduc Asociatia.Sunteti in confuzie, doamna primar! Pe Vlad Voiculescu il gasiti la MagiCamp. Tot de copii bolnavi de cancer se ocupa si MagiCamp. Probabil ca de aici confuzia…Abia acum am inteles de ce ati dat share acelei postari. A fost un share politic, dovada cat de jos poate sa coboare batalia politica, a scris Alex Dima pe pagina personală de Facebook.

Doamna Firea bate campii. Sau terenurile virane.Acum cateva zile, primarul a dat share la aberatiile unei doamne despre…

Publicată de Alex Dima pe Marţi, 29 octombrie 2019

2 COMENTARII

  1. Dima protevistu alt prost deci cand spui ca spitalul nu este privat ci parteneriat bati campi.Alea doua inteligente nici odata nu au spus ca defapt spitalul este parteneriat public pentru ca ,atunci cand statul îti da un teren si-ti utileaza spitalul nu se cheama privat,spitalul nu va fi niciodata privat.Hop oile #rezistocretinoide s-au bosunflat,pacat ca nu doare prostia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...