A treia zi consecutivă cu peste 200 de cazuri de COVID-19. Raed Arafat: Situația s-a deteriorat

0
1083

În ultimele zile, situaţia infecţiilor cu SARS-COV2 şi în mod deosebit numărul cazurilor active s-a deteriorat, a afirmat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Este a treia zi consecutivă în care s-au înregistrat peste 200 de cazuri de infectare cu coronavirus în România. 

Loading...

„Din graficile de mai jos se vede clar cum, in ultimele zile, situatia infectiilor cu SARS-COV2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-a deteriorat. Graficul arata cum numarul cazurilor active incepe sa creasca dupa o perioada mai lunga de scadere continua.

Era de asteptat ca masurile de relaxare sa duca la astfel de situatie insa depinde de noi daca cresterea se va mentine sub control sau nu.

Regulile de distantare si igiena trebuie respectate! Nu va lasati influentati de parerile neavizate si de dezinformarile din mediul retelelor de socializare”, a scris Raed Arafat, pe Facebook.

Din graficile de mai jos se vede clar cum, in ultimele zile, situatia infectiilor cu SARS-COV2 si in mod deosebit…

Publicată de Raed Arafat pe Sâmbătă, 13 iunie 2020

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, sâmbătă au fost înregistrate alte 275 de noi cazuri de îmbolnăvire, bilanțul total ajungând la 21.679 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19.

Sursa știre: Digi24.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...